Dromen van Groen Gouda.jpg
tuindesign gouda.jpg
Plantengids.jpg
workshops.jpg

ZEUGSTRAAT 8 | 2801 JC GOUDA

LogoWIT.png
WINKEL
GIDS
BUITEN
WORKSHOP

Welkom bij Dromen van Groen, DE LEUKSTE PLANTENWINKEL VAN GOUDA, sinds 4 december 2020 gevestigd aan de gracht in de gezelligste winkelstraat van Gouda.

Kom gezellig eens langs, kom shoppen, kijken, kennis maken.

Achter in de winkel vind je de workshop ruimte. Deze kun je ook gebruiken om een uurtje aan te brainstormen, een lekkere koffie, thee, of een wijntje te drinken. Ook als je het thuiswerken even zat bent; free wifi available!

Parkeren doe je het beste bij "Klein Amerika" voor €2 per uur (Max €8 per dag), maar Q-park Nieuwe Markt is ook op loopafstand.

Het centraal station van Gouda is op 10 minuten lopen van de winkel.

Van onze klanten

"Met veel plezier heb ik laatst een workshop gevolgd bij Dromen van Groen. Afgezien van een gezellige middag, een aantal zeer bruikbare tips gekregen om een tuin (of in mijn geval dakterras) in te richten. Ook weet de eigenaresse veel over hoe je je tuin duurzaam kunt inrichten en met het water kunt omgaan.
Daarnaast heb ik al de nodige planten bij haar gekocht. Ze geeft daarbij goed advies welke plant waar blij van wordt. Mooie winkel dus, met fijne eigenaresse die vol liefde voor planten is en graag advies geeft. Echte aanrader!"

"Knusse winkel, veel variatie, fijne eigenaresse. Ben er tweemaal zeer tevreden weggegaan. Ze denkt goed met je mee en is zeer behulpzaam. Een van mijn aankopen was een cadeautje en dat werd ook heel leuk ingepakt, meteen heel geschikt om te vervoeren maar zonder plasticverspilling. Dit winkeltje is zeker een aanrader, voor een cadeautje aan een ander of aan jezelf!"

"Een geweldige aanwinst voor Gouda. En niet alleen als je groene vingers hebt. Anna is heel deskundig en weet precies welke plant het beste past op welke plek in huis. Voor ons is ze zelfs speciaal op zoek gegaan voor dé perfecte plant. En dat is meer dan gelukt. Wat zijn wij verliefd op onze nieuwste groene telg in huis van bijna 2 meter. Naast planten ook ontzettend leuke cadeau artikelen verkrijgbaar, die hoe kan het ook anders, alles te maken hebben met groen planten bloemen etc. Kortom deskundig, super lief en mega enthousiast. We love it!"

"Leuke winkel met een uitgebreid GROEN assortiment. Onwijs blij met de KIDO lampen die ik kocht voor in mijn slaapkamer. Ik vond leuke cadeautjes voor de feestdagen, en kon gelijk een toffe plant meenemen.
En nu heb ik op insta alwéér een hele mooie plant gezien, die morgen gratis thuis wordt bezorgd. Superservice, dank je wel Anna!"