top of page

PLANTENWINKEL GOUDA

Vind jouw bijzondere kamerplant bij de leukste plantenwinkel in Gouda.

“Die plant ken ik niet, wat een bijzondere collectie hebben jullie!”

In Gouda is sinds december een nieuwe plantenwinkel gevestigd; Aan de Zeugstraat, een van de leukste straatjes aan de grachten van Gouda vind je Dromen van Groen.

Dromen van Groen

“Waarom ik koos voor Gouda om mijn plantenwinkel te starten is niet moeilijk. De gemoedelijke sfeer, de geweldige ambiance van de winkel pal aan de gracht, de aardige mensen en het feit dat er nog geen plantenwinkel is zoals deze. Ik doe mijn uiterste best om de winkel telkens weer vol te zetten met de meest bijzondere kamerplanten”, aldus Anna Green, de eigenaresse van de plantenwinkel. 

Ben je op zoek naar een niet alledaagse plant voor jouw verzameling? Dromen van Groen voelt een beetje als een jungle, een URBAN JUNGLE

Bij Dromen van Groen kom je de plant van jouw dromen zeker tegen! En heb ik hem niet? Dan ga ik voor je op zoek bij de diverse groen-groothandels en kwekers die Nederland rijk is.
Ook voor potten, manden, botanische kado’s, planten verzorgingsartikelen, en buitenplanten kun je in de plantenwinkel aan de Zeugstraat terecht.

anna green

PLANTENWINKEL

Bijzondere collectie

Potten en manden

botanische kado's

GOUDA

binnenplanten buitenplanten

urban jungle

#plantsplantsplants

workshop

NETWERK

ZEUGSTRAAT

tropische planten

bottom of page