top of page
Foto:Ries Bosch.jpg

In 2020 rondde ik mijn opleiding

"Toekomst Gericht Tuinontwerpen" af aan de Ontwerp Academie in Boskoop.

Sindsdien heb ik gewerkt aan diverse particuliere tuinen, gemeente projecten, dakterrassen en beplantingsplannen in Rijswijk, Voorburg en Gouda.

Plantenkennis en kennis van toekomstgerichte technische kennis in combinatie met de mogelijkheid om planten en plantenbakken in te kopen via diverse groothandels en kwekers en daarbij gevoel voor styling en kleur maken mij een geschikte kandidaat voor jouw tuinideeën.

Hoe dat werkt?

       In de winkel bespreken we jouw plannen. Je              hebt een paar foto's mee van hoe het er nu              uitziet.

       Ik kom bij je langs om de situatie te bekijken              foto's te maken en alles op te meten.

       Je krijgt van mij een schets van jouw tuin of        dakterras. Daarbij zit een sfeerimpressie,                    moodboard, beplantingslijst en                                    beplantingsplan. Zo kun je gemakkelijk zelf aan          de slag met het plan!

De kosten van dit traject zijn :

Stadstuin tot 30 m2 of dakterras €150

Tuin van 30 m2 -60 m2 €225

Deze prijzen zijn exclusief BTW

Daarboven op aanvraag

Uiteraard kan ik de planten, bakken, aarde, hydrokorrels en alles wat je verder nodig hebt verzorgen. Wil je het door mij ingeplant hebben? Het starttarief is €125. Afhankelijk van de grootte van jouw tuin of dakterras zullen de kosten hiervoor in overleg worden berekend.

TOEKOMST
GERICHT
TUIN
ONTWERP

STADS
TUIN
WINKEL

Een mini tuincentrum aan de gracht

Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor buitenplanten, bomen, bijzondere arrangementen en buitenpotten.

Wij doen ons uiterste best inheemse beplanting te kiezen, die op het moment van verkoop ook echt in Nederland bloeit. Dit komt de biodiversiteit van Nederland ten goede.

Let wel op; onze winkel ligt pal in de zon en dat betekent dat we in de echt zomerse maanden wat vaker zullen kiezen voor Mediterrane beplanting.

Op zoek naar iets bijzonders? Hulp nodig bij het kiezen?

Loop vooral even binnen!

bottom of page