top of page

De startende ondernemers...

Ook voor de kleinere startende ondernemer is het mogelijk een plekje binnen Dromen van Groen te hebben. 

Denk hierbij niet aan een plank zoals in een conceptstore; nee, je hoort echt bij de community.

We beslissen de meeste dingen samen, versterken elkaar en vullen elkaar aan.

Ook doen we veel dingen samen;

projecten waar mogelijk, markten, op inkoop, inspiratiedagen... 

Vind jij het ook leuk om je bij ons team aan te sluiten, neem dan vooral even contact op. 

We hebben 2 voorwaarden: je product moet duurzaam en/of handgemaakt zijn.

Hieronder stellen Amber en Martine zich aan je voor.

Amber van Dongen.jpeg

Hi!

Ik ben Amber van Dongen (33) en ik ben de Creative Director van CreateyourownRoad, een lifestyle merk dat zich richt op bewuste reizigers en wereldverbeteraars die op zoek zijn naar meer verbinding, nieuwe perspectieven en innovatieve manieren van leven. Met een passie voor creëren, reizen, watersporten en betekenisvolle gesprekken, hou ik ervan om de wereld te verkennen en te verbinden met gelijkgestemden die mijn nieuwsgierigheid en levenslust delen. Het was onmogelijk om een baan te vinden die al mijn passies omvatte, daarom besloot ik om mijn eigen onderneming te starten.

 

CreateyourownRoad produceert samen met stichtingen, Foundations en ondernemers duurzaam gemaakte kleding en producten die je inspireren om je dromen waar te maken en om van de wereld jouw thuis te maken. Ons ultieme doel is een wereld te creëren waarin je volledig jezelf kunt zijn, vertrouwt op je eigen gevoel en kunt leven waar, wanneer en hoe je maar wilt. Onze creatieve ontwerpen moedigen je hierin aan en laten je inspireren om te worden wie je bent of wilt zijn. Alle kleding en producten worden gemaakt van duurzaam materiaal zoals gerecycleerd materiaal, 100% biologisch katoen, handmade of zijn hergebruikt. 

Binnenkort gaan we avonturen en programma's aanbieden die ontworpen zijn om je te helpen keuzes te maken die in lijn zijn met jouw ware zelf. Een nieuwe wending door je leven te RE-designen met natuur, avontuur, samenzijn en weer in verbinding met jezelf, zodat je keuzes kunt maken die écht bij jou passen.

 

Ten slotte bieden wij met ons groeiende team creatieve projectmanagementdiensten aan organisaties die verandering willen brengen, inspireren en een bijdrage willen leveren aan wereldwijde duurzaamheid, betere remote arbeidsomstandigheden en menselijke verbindingen.

 

Doe met ons mee terwijl we door een nieuwe wereld navigeren, klik op het logo om naar onze website te gaan.

logocreate.png

Visie

Visie


'Doe dingen waar je hart van gaat zingen'!

Dit doe ik absoluut met New Vintage Styling. Speciaal voor jou verzameld en selecteer ik de tofste vintage en retro parels. Je kunt bij mij bijna alles vinden, van vintage sieraden en

glaswerk - servies tot aan meubels. De meubels bied ik vaak aan in een tof nieuw jasje. Dit kan ik overigens ook op maat doen (kies zelf bv de kleur van meubel). 

 

Veel vintage parels verkoop ik via Insta (new_vintage_styling) en markten, maar ik vind het supertof dat ik mijn parels ook bij Dromen van Groen mag aanbieden, zodat jij echt kunt voelen en kijken naar deze parels.

Martine Boegheim.jpg
NVSlogo_edited.png
NewVintageStylingInsta.png
bottom of page